Qui som?

 

som mes gestió

MES Gestió és molt més que una marca.

Al darrere hi ha els més de vint anys d’experiència de l’Associació Esportiva Escolar Institut Montserrat (AEE INS Montserrat). Una entitat creada l’any 2000 i que actualment compta amb més de 400 esportistes. MES Gestió naix per diferenciar la feina de l’AEE INS Montserrat com a associació esportiva de la tasca de gestió professional d’instal·lacions esportives municipals.

És en aquest últim àmbit on MES Gestió s’ha especialitzat des del 2016 després de guanyar el concurs públic per a la gestió i explotació del Poliesportiu Creueta del Coll.

MES Gestió és doncs, una marca per diferenciar i no barrejar conceptes, a la vegada que ens permet dotar de personalitat pròpia a la branca de gestió d’instal·lacions esportives, sempre sense oblidar que formem part d’una entitat sense ànim de lucre i que el nostre màxim objectiu és proporcionar el millor de nosaltres tant al món de l’esport com als esportistes.

Instal.lacions esportives

usuaris

anys d'experiència

MES Pàdel Sentmenat

Al novembre de 2023 adquirim el club Sentmenat Pàdel amb l’objectiu de donar-li una volta al pàdel al Vallès Occidental i més concretament explotar de la manera que es mereix una instal·lació com aquesta.

Amb l’objectiu de continuar generant activitat esportiva a l’entorn, arribem a Sentmenat amb les ganes i l’experiència per a donar el gir que necessita. T’apuntes?